XINA – Informació útil   Documentació     Per al seu viatge a la Xina és necessari el passaport en vigor (amb una validesa mínima de 6 mesos) i visat turístic que ens encarregarem de tramitar nosaltres (necessitem fotocòpia del passaport si viatja en...