Les nostres Ofertes

Ofertes i Informació per als teus viatges

Circuit de Sicília

Gran Tour de Sicília  Eixida des de València des de 1020€ Viatja ara a l'encantadora Sicília i descobreix la seua regió. Vol amb maleta inclosa, Al fet que aquestes esperant?  

Combinat per centre Europa

Viatge per Europa amb tren combinat Eixida des de València des de 633€ Viatja ara per les ciutats europees amb més encant: Praga, Viena, Budapest… No esperes més i reserva la teua plaça!  

Circuit pel Marroc

Circuit pel Marroc Eixida de Madrid des de 586€ Descobreix la cultura i paisatges del nord d'Àfrica amb aquesta increïble oferta! ¡Vine i reserva-ho ja!  

POLÒNIA – INFORMACIÓ ÚTIL

El que necessites saber de Polònia   Documentació   Els viatgers de nacionalitat espanyola solament necessiten el passaport en vigor, amb una validesa d'almenys 6 mesos posteriors a la data del viatge. No es requereix visat, ni tampoc bovines. Altres...

XINA – Informació útil

XINA – Informació útil   Documentació     Per al seu viatge a la Xina és necessari el passaport en vigor (amb una validesa mínima de 6 mesos) i visat turístic que ens encarregarem de tramitar nosaltres (necessitem fotocòpia del passaport si viatja en...